Звездата от Gogglebox Том Малоун младши се насълзи, когато си

...
Звездата от Gogglebox Том Малоун младши се насълзи, когато си
Коментари Харесай

Звездата от Gogglebox се разпада, когато си спомня ужасяващия страх за здравето на по-малкия брат

Звездата от Gogglebox Том Малоун младши се насълзи, когато си спомни ужасяващото време, когато по-малкият му брат беше подложен в здравна кома.

Том, който седи с останалата част от семейство Малоун от Манчестър за телевизионното шоу на Channel 4, беше постоянен посетител на Gogglebox до преди три години, когато напусна програмата. Сега той се разкри за времето, когато брат му Шон се разболя „ съществено “ и беше приет в болница.

Том, който е махленски танцьор и реализатор, разкри в подкаст изявление, че неговият „ мироглед за всичко се е трансформирал “ след виждайки своя брат или сестра в болнично легло.

Говорейки със Zac Hancock в подкаста Power of the Ordinary, Том разказа по какъв начин по-малкият му брат е имал синузит, който бързо се е влошил и е наложил младежът да бъде приет в болница. Той изясни: „ Вместо инфекцията да излезе напред и да излезе през неговата слуз и други неща, той би трябвало да е имал скъсване или нещо в мембраната си, което разделя мембраната ви от мозъчната празнина.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР