Звездата от филма Борат Саша Барън Коен и актрисата Айла

...
Звездата от филма Борат Саша Барън Коен и актрисата Айла
Коментари Харесай

След 20-годишен мач и три деца Саша Барън Коен и Айла Фишър оставят ракетите

Звездата от кино лентата " Борат " Саша Барън Коен и актрисата Айла Фишър оповестиха, че се развеждат след близо 14 години брак и повече от 20 години дружно.

Двамата споделиха новината в профилите си в Instagram в петък вечер, като качиха тяхна фотография дружно, на която са облечени в тенис екипировка.

" След дълъг тенис мач, траял повече от двадесет години, най-сетне оставяме ракетите си ", пишат те.

Барън Коен и Фишър оповестяват, че са подали взаимна молба за бракоразвод още през 2023 година

" Винаги сме давали приоритет на персоналния си живот и работихме безшумно по тази смяна. Ние постоянно ще споделяме предаността и любовта си към нашите деца. Искрено оценяваме уважението ви към желанието на нашето семейство персоналния ни живот да си остане персонален ", допълват те.

Двойката, която има три деца, се среща за първи път през 2001 година на празненство в Австралия. По-късно Барън Коен споделя пред изданието " New York Times ", че Фишър му е направила усещане с това какъв брой е занимателна.

" Бяхме на едно доста претенциозно празненство и с нея се сближихме, като се подигравахме с другите хора на празненството. Веднага разбрах. Не знам дали и тя го разбра ", споделя той.

Те се сгодяват три години по-късно, а през октомври 2007 година посрещат първото си дете. Фишър приема юдаизма преди сватбата им през октомври 2010 година в Париж. Същата година се ражда и второто им дете.

Саша Барън Коен стана прочут през 90-те години на предишния век с героя си Али Джи - абсурден разбойник, който се трансформира в комедийна звезда. Той е известен и с ролята на Борат в едноименната поредност от филми.

Айла Фишър е австралийска актриса и е позната с участията си във филми като " Wedding Crashers " и " Confessions of a Shopaholic ". Тя е и създател на поредност от детски книги.

Новината за развода сред звездната двойка идва малко откакто Барън Коен попадна в медийните заглавия поради спор с някогашната си колежка Ребел Уилсън. Австралийската актриса разкри неотдавна в своите записки, че до момента в който двамата са снимали екшън комедията " Гримсби " през 2016 година ", тя се е чувствала, че Барън Коен я е " тормозил полово " на снимачната площадка.

Уилсън споделя в детайли за случай, при който се твърди, че е била " примамена " в полупразна стая с матрак на пода, а единствените хора в помещението са били Барън Коен " и неговите другари ".

Тя твърди, че артистът е свалил панталоните си, до момента в който приятелите му са записвали с телефоните си, казвайки ѝ: " Добре, в този момент желая да си пъхнеш пръста в задника ми " за сцена, която сякаш е трябвало да бъде включена във кино лентата.

" Според мен Саша Барън Коен се забавлява, като кара хората да се усещат неловко ", написа тя.

Барън Коен отхвърли всички изказвания на Уилсън и ги дефинира като " явно погрешни ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР