Звездата от Емердейл Рокси Шахиди намекна, че напуска дългогодишната сапунка,

...
Звездата от Емердейл Рокси Шахиди намекна, че напуска дългогодишната сапунка,
Коментари Харесай

Звездата от Емердейл намекна, че тайно е напуснала сапунената програма на ITV, докато публикува видеоклип за „липсва й това място“

Звездата от Емердейл Рокси Шахиди загатна, че напуща дългогодишната сапунка, откакто разгласява видеоклип за „ липсва за това място “.

40-годишната актриса е известна с ролята си на Лейла Хардинг в Emmerdale. Тя направи първата си поява през 2008 година и остана до 2011 година Тя имаше малко завръщане през 2013 година, преди да се завърне за непрекъснато през 2014 година Тя даже беше номинирана за премията за най-хубава актриса в сапун на TV Choice Awards.

Рокси неотдавна удостовери, че пробва ръката си във фигурното пързаляне, като се причисли към Dancing On Ice. Звездата интензивно репетира за първото шоу, което се излъчва този уикенд. Когато имаше отмора от подготовките, Рокси предприе пътешестване до студиата на ITV и показа клип с почитателите си в Instagram.

Във видеото тя се снима по какъв начин върви, преди да се приближи до постройката на студиото на ITV. Тя озаглави обявата: „ Току-що отскочих до Емердейл. Липсва ми това място. “

В началото на октомври Roxy беше оповестена като ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР