Звездата от Емердейл Луиз Джеймсън все още не е преодоляла

...
Звездата от Емердейл Луиз Джеймсън все още не е преодоляла
Коментари Харесай

Звездата от Емердейл се прицели в шефовете на BBC след `c**p` излизане от легендарното шоу

Звездата от Емердейл Луиз Джеймсън към момента не е преодоляла напускането на доктор Кой, защото тя още веднъж подлага на критика шефовете на BBC за това по какъв начин са отрязали героя й назад в 1978.

72-годишната, която изигра Лийла, четвъртата спътница на доктора в сериала, остава недоволна от метода, по който се оправи с напускането й преди 45 години. Тя счита, че лоялният помощник заслужава по-добър край, откакто се влюби в роден галифрейец, откакто тя и докторът отидоха на експедиция, оставайки там, с цел да стартират нов живот.

Докато Повелителят на времето продължаваше приключенията си, неговият асистент за 40 епизода реши да остане и се ожени - само че актрисата беше в действителност недоволна от това по какъв начин се сбогува. Като посетител на прожекцията на BFI Southbank Doctor Who, тя сподели на почитателите за какво счита, че нещата биха могли да бъдат приключени доста по-добре, в сравнение с бяха.

Луиз, най-известна с Мери Госкирк в сапунената стратегия на ITV, сподели: „ Краят беше ужасяващ, нали? Мисля, че тя трябваше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР