Звездата от Единственият начин е Есекс Клои Брокет твърди, че

...
Звездата от Единственият начин е Есекс Клои Брокет твърди, че
Коментари Харесай

Клои Брокет твърди, че колегата й от филма Единственият начин е Есекс я е малтретирал вербално

Звездата от " Единственият метод е Есекс " Клои Брокет твърди, че нейният сътрудник Роман Хакет я е подлагал на словесно принуждение по време на тяхното присъединяване в шоуто.

23-годишната риалити звезда - която би трябвало да се появи в Celeb Ex on the Beach - приказва за хипотетичния случай зад кулисите за първи път - който не съумя да се появи на екрана. Клои твърди, че двамата са се сблъскали, до момента в който са работили дружно на снимачната площадка на телевизионното шоу - и че разногласието им е предиздвикал Роман да я назова " дебела к**ца ". В шоуто на ITVBe Клоуи беше въвлечена в любовен триъгълник с 25-годишния Дани Имберта и 21-годишния Роман, който тя споделя, че е „ нагласен “ от продуцентите и твърди, че „ в никакъв случай не е имала сантиментална връзка “ с Роман.

Говорейки с The Sun, тя сподели: „ Той ме назова дебела к*** “, споделя Клои. Тя добави: „ Бях изцяло шокирана от казаното от Роман. Знам, че беше в разгара на момента, само че беше в действителност мъчително, че той загатна тежестта ми. “ Запитана дали има вяра, че Роман може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР