Звездата от Дяволското гърло и Отдел Издирване Христо Петков посреща

...
Звездата от Дяволското гърло и Отдел Издирване Христо Петков посреща
Коментари Харесай

Христо Петков ще става баща за втори път

Звездата от " Дяволското гърло " и " Отдел Издирване " Христо Петков посреща тази пролет с допустимо най-благата новина, че ще става татко за повторно.

Вероятно към момента помните Асен Чанов - ченгето в " Дяволското гърло ", в чийто облик се превъплъти Христо Петков. Или пък като старши контрольор Валери Русев от " Отдел Издирване ". В действителния живот на артиста обаче, се оказва надалеч по-интересно, написа Шоу Блиц.

Христо Петков е в трепетно очакване на второто си дете от приятелката си Лили Гелева, поради която се разделя преди няколко години с майката на първородния си наследник Константин - Анастасия Ингилизова.

Настоящата възлюбена на Петков, Лили Гелева, е позната за феновете от сериала " Откраднат живот " като доктор Мишева, както и от " Черешката на тортата ". Това ще е и първи правоприемник за нея.

" Оттук нататък в профила ми ще се загатва единствено за колики, памперси и наакано. Да, считам по този начин да е тука, ще бъда дъщерна компания на " БГ Мама ", написа с усмивка актрисата неотдавна в Инстаграм профила си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР