Звездата от драмеди поредицата Скъпи наследници“ Антоний Аргиров явно има

...
Звездата от драмеди поредицата Скъпи наследници“ Антоний Аргиров явно има
Коментари Харесай

Играч! Звезда От „скъпи Наследници“ С 8 Годежа

Звездата от драмеди поредицата „ Скъпи наследници “ Антоний Аргиров очевидно има практиката да предлага брак на всяко едно от гаджетата си. Иначе не бихме могли да си разбираем признанието му, че зад тила си има към този момент седем провалени годежа, като на дневен ред е и осмият, за който артистът се надява, че ще му е и финален. Явно Антоний към този момент е подготвен да се обвърже съществено.

Той искрено е признавал, че е разрушил сърцето на една от някогашните си приятелки, откакто се отказал от сватбата броени дни преди двамата да сключат цивилен брак. След като били запазили дата и час за подписването, а родата се заела с организацията на тържеството, Антоний се разкандардисал да каже заветното „ да “.

Двамата не застанали един до различен в гражданското и по този начин сложил тогавашната си половинка в извънредно неловка и мъчителна обстановка. В момента Антоний е щастливо влюбен в новата си другарка, която е инженер по специалност. Двамата се срещнали в заведение и бързо разбрали, че желаят да бъдат дружно.

Връзката им продължава към този момент три години, като звездата от хитовия сериал счита, че връзките им ще преминат и на идващото ходило. Освен за по този начин дълго чаканата женитба, двойката се надява, че скоро ще се радва и на дечица. Антоний към този момент има малко тренинг в ролята на татко, защото в драмеди поредицата на bTV той има екранна щерка и по време на фотосите е бил доста грижлив към нея, написа Блиц.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР