Звездата от Dragons` Den Тео Пафитис каза, че торите нямат

...
Звездата от Dragons` Den Тео Пафитис каза, че торите нямат
Коментари Харесай

Звездата от Dragons` Den Тео Пафитис критикува „глупава работа“ Торите са свършили жестока атака

Звездата от Dragons` Den Тео Пафитис сподели, че торите „ нямат право да останат на власт “, ​​след като са свършили такава „ глупава работа “ в държавното управление.

Жестоката присъда на видния предприемач пристигна на фона на шушукания, че депутатите от торите възнамеряват да смъкват Риши Сунак преди общите избори. Запитан в кого би „ вложил “ политически, той сподели в неделя на BBC с Лора Куенсберг: „ Тори преди малко свършиха такава глупава работа – несъмнено през последните 7 или 8 осем години.

„ Те “ прекарали сме цялото си време, гледайки във вътрешността и себе си, а не в действителност да вършим работата, за която сме ги избрали. Те нямат никакво право да останат на власт ". Г-н Пафитис сподели, че е по-заинтересован да види манифеста на общите избори на Кийр Стармър, „ преди безусловно да стъпя в който и да е лагер ".

По-рано той разказа Бюджета на Джереми Хънт единствено преди две седмици като „ доста разочароващ “, добавяйки: „ Това беше последното деяние на една доста щастлива група демоби, в случай че би трябвало да бъда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР