Звездата от Doctor Who Ncuti Gatwa наруши мълчанието си в

...
Звездата от Doctor Who Ncuti Gatwa наруши мълчанието си в
Коментари Харесай

BBC Doctor Who`s Ncuti Gatwa наруши мълчанието си, след като колежката му Мили Гибсън беше отстранена след един сериал

Звездата от Doctor Who Ncuti Gatwa наруши мълчанието си в обществените медии, откакто колежката му Мили Гибсън беше изхвърлена от шоуто.

19-годишната Мили, която преди този момент е взела участие в сапунената стратегия на ITV Coronation Street, направи дебюта си като асистент на Повелителя на времето в специфичното коледно издание за 2023 година През май тази година Нкути ще поеме емблематичната роля, само че персонажът на Мили Руби е бил сменен от новодошлия Варада Сету за втория му сериал. След като се появиха вести, че Мили е отпаднала, артистът отиде в обществените медии и показа фотография на него и Мили и написа: „ My lil “, съпроводено от емоджи със сърце.

Мили към момента не е говорила, само че вътрешен човек сподели на Mirror: „ Мили Гибсън съвсем напусна и има напълно нов сателит, което е в действителност вълнуващо. Ръсел поддържа нещата в придвижване и не оставя тревата да пораства, това е несъмнено. " Беше обявено, че Мили ще приключи шоуто през идващите няколко седмици и няма да се появи в специфичното коледно и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР