Звездата от детския телевизионен сериал Улица Сезам“ – Елмо, на

...
Звездата от детския телевизионен сериал Улица Сезам“ – Елмо, на
Коментари Харесай

4-годишният Елмо, звездата от тв сериала “Улица Сезам”, беше ваксиниран

Звездата от детския ефирен сериал „ Улица Сезам “ – Елмо, на 3,5 години – е имал ваксина против COVID-19, съгласно Sesame Workshop, просветителната организация с нестопанска цел, която продуцира шоуто.

Във видео, оповестено в YouTube, обичаната звезда беседва с татко си за момента на имунизацията.

„ Почувствах леко щипка, само че всичко беше наред “, признава Елмо.

От своя страна бащата на Елмо задава доста въпроси на педиатъра, който го твърди, че имунизациите са безвредни и ефикасни за децата.



„ Правилното решение ли е? “ Говорих с нашия педиатър, с цел да мога да направя верния избор “, споделя баща Луи.

„ Научих, че имунизирането на Елмо е най-хубавият вид за него, за нашите другари, за нашите съседи, всички да се любуват на нещата, които обичат. “

Трябва да се означи, че в Съединени американски щати стартира имунизационната акция против COVID-19 за деца под 5 години – към 18 милиона – съгласно АП.

След като имунизациите против Covid-19 към този момент са налични за деца под 5 години в Съединени американски щати, родителите може да имат някои въпроси съгласно Жанет Бетанкур, старши вицепрезидент по обществено влияние в Sesame Workshop.

“Надяваме се, че Луи и Елмо ще вдъхновят родителите и полагащите грижи в цялата страна да приказват със своите снабдители на здравни услуги и да търсят информация, с цел да научат по какъв начин имунизациите против COVID-19 могат да поддържат дребните деца и техните фамилии здрави”, сподели Бетанкур по имейл за CNN.

Американската администрация по храните и медикаментите даде позволение за незабавна приложимост на имунизациите Moderna и Pfizer/BioNTech, с цел да включват деца на възраст 6 месеца по-рано през юни.

Директорът на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати доктор Рошел Валенски подписа имунизациите против за деца под 5 години на 17 юни, откакто съветниците по имунизациите на CDC гласоподаваха единомислещо същия ден да предлагат потреблението на имунизации против COVID-19 за деца под 5 години.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР