Звездата от Dancing On Ice Райън Томас призна, че едва

...
Звездата от Dancing On Ice Райън Томас призна, че едва
Коментари Харесай

Райън Томас от Dancing On Ice на ITV сдържа сълзите, докато съдиите посочват грешки в рутината

Звездата от Dancing On Ice Райън Томас призна, че едвам не е имал прочувствено съмнение единствено мигове преди осъществяването си, откакто видя сина си в публиката.

39-годишният Райън, който е татко на три деца, беше първата звезда, която откри шоуто на ITV и влезе в ролята на Уили Уонка. Но нервите му се утежниха още повече, откакто видя очарователния си наследник Роман да седи в публиката, също облечен като обичания воин на фамилията.

Говорейки за прочувственото си съмнение, той сподели на водещите Холи Уилоуби и Стивън Мълхърн: „ Просто съм веселя се, че свърши, тъй като беше толкоз насъбрано. Не съм виждал фамилията цяла седмица и видях Роман в публиката там и съвсем отидох. И просто да изляза там и да го направя... "

Той продължи: „ Напрежението те стига до теб в това шоу, в действителност е, в действителност мъчно. “ Застанал до професионалния си сътрудник по кънки Амани Фенси, Райън я прегърна мощно, до момента в който й благодари за невероятната проява на поддръжка. Той добави: " Мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР