Звездата от Dancing on Ice Грег Ръдърфорд разкри, че синът

...
Звездата от Dancing on Ice Грег Ръдърфорд разкри, че синът
Коментари Харесай

Синът на звездата от Dancing on Ice Грег Ръдърфорд е откаран по спешност в спешна помощ след загуба на „тон кръв“

Звездата от Dancing on Ice Грег Ръдърфорд разкри, че синът му е бил откаран по неотложност в болница, откакто е изгубил „ един звук кръв “.

37-годишният Грег, който си партнира с Ванеса Джеймс в шоуто на ITV, показа фотоси на злокобната контузия в Instagram. Шестгодишният му наследник Рекс получи тежка контузия на главата след случай.

Звездата на ITV и олимпиецът, който дели Рекс с годеницата си Сузи Верил, разгласява фотоси на пострадване на главата на сина си в обществените медии с почитатели, до момента в който изяснява, че е бил заставен да откара Рекс в незабавна помощ след случая.

Заедно с кървавите фотоси Грег написа: „ Младият Рекси пое рамката на вратата и загуби... звук кръв и малко сълзи по-късно, ние сме в незабавното поделение и се надяваме, че новата му уста на главата може да бъде затворена скоро. “

По-късно той разгласява друга фотография и благодари на NHS за тяхната упорита работа. Грег сподели, че случаят му е дал вероятност и го е предиздвикал да осъзнае, че идващото му предс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР