Звездата от Coronation Street Саймън Грегсън разкри прякора си за

...
Звездата от Coronation Street Саймън Грегсън разкри прякора си за
Коментари Харесай

Elle Mulvaney от Coronation Street е ужасена, тъй като Саймън Грегсън позволява да се изплъзне нейният прякор в ITV Deal or No Deal

Звездата от Coronation Street Саймън Грегсън разкри прякора си за екранната си щерка Ел Mulvaney.

Появявайки се в специфичното шоу за звезди на ITV Deal Or No Deal, Саймън, 49, и Ел, 21, се причислиха към водещия Стивън Мълхърн в неделя вечерта, до момента в който той се бори против скандалния банкер - само че не и преди да разкрие тайния си псевдоним за Ел, който играе Ейми Барлоу на калдъръма.

Доказвайки, че сътрудниците имат доста близко другарство и връзка, Саймън призна, че има много извънредно галено име за Ел - актрисата обаче не беше доста удовлетворена, че то към този момент е обществено известно. Говорейки с водещия Стивън, Саймън разкри, че с обич назовава своята сътрудник и екранна щерка „ запарен стомах “.

В X, прочут преди като Twitter, след излъчването на епизода, Elle се подигра на неуместния псевдоним. „ Не знам по какъв начин се усещам по отношение на това, че „ Вонизливият стомах “ се трансформира в обществен псевдоним “, пошегува се тя, преди почитателите да я уверят, че считат, че е „ очарователно “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР