Звездата от Coronation Street Мат Милбърн намекна, че може да

...
Звездата от Coronation Street Мат Милбърн намекна, че може да
Коментари Харесай

Актьорът от ITV Coronation Street казва, че Томи „трябва да стъпва внимателно“ с убиеца Трейси, тъй като излизането се дразни

Звездата от Coronation Street Мат Милбърн загатна, че може да има излаз на картите за един воин, защото спекулация излезе нескрито в сапунената стратегия на ITV.

Зрителите, които гледаха епизода на шоуто в понеделник вечер, видяха героя на Мат Томи Орпингтън и неговата връзка Трейси Барлоу най-сетне избухнаха, откакто тя изневери на Стив Макдоналд. Стив беше ужасяващ да разбере, че неговият кумир, някогашният футболист Томи, спи с жена му.

Тъй като бъдещето на Стив и Трейси към този момент е във въздуха, наподобява, че един воин може да би трябвало да внимава на фона на сюжетна линия за излизане подиграван за един от героите. Актьорът Мат сподели пред The ​​Mirror и друга преса, че героят му получава някои вести, които биха могли да го накарат да напусне калдъръма вечно макар драмата с Трейси.

Но поради историята на Трейси и нейните насилствени дейности по отношение на някогашен сътрудник, Томи може да се наложи да внимавате. Актьорът подразни, че ще би трябвало да „ стъпи деликатно “, с цел да избегне гнев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР