Звездата от Coronation Street Бил Роуч печели хиляди лири седмично,

...
Звездата от Coronation Street Бил Роуч печели хиляди лири седмично,
Коментари Харесай

Бил Роуч печели хиляди паунда на седмица, снимайки възгласи към феновете, докато се бори с фалита

Звездата от Coronation Street Бил Роуч печели хиляди лири седмично, снимайки поздрави към почитателите, до момента в който се бори с банкрута.

Легендата за сапун е на два уеб страницата, продаващи видео известия за до £51 едновременно на възхитени почитатели. Той има 185 рецензии с пет звезди в платформата Cameo и до момента, този месец, той е натрупал осем рекомендации от удовлетворени клиенти за своите видеоклипове за £51. Но приходите му евентуално ще бъдат доста по-високи, защото нормално единствено към една четвърт от клиентите оставят мнения.

Един от тях сподели тази седмица: „ Бил беше съвършеният експерт и обърна видеото за по-малко от 24 часа. Той добави страхотна композиция от комизъм и дружелюбие. Джентълмен. " В друго скорошно видео той сподели на жена, навършваща 60: „ Не се безпокоя за числата. Помислете по какъв начин се чувствате и се обзалагам, че се чувствате доста по-млади, в сравнение с споделят числата.

„ Знаете, че 60 години са към момента доста, доста млади. Всъщност, когато бях на 70, взех решение, че ще ставам все по-м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР