Звездата от Coronation Street Алисън Кинг призна, че е била

...
Звездата от Coronation Street Алисън Кинг призна, че е била
Коментари Харесай

Алисън Кинг от ITV Coronation Street признава, че е била в сълзи, докато е снимала последните сцени на Карла и Питър

Звездата от Coronation Street Алисън Кинг призна, че е била в сълзи, до момента в който е снимала последните подиуми на нейния воин Карла Конър с Питър Барлоу.

По-рано тази година беше разкрито, че артистът Питър Крис Гаскойн напуща сапунената стратегия на ITV след повече от 20 години и последните му подиуми ще бъдат излъчени тази Коледа в " горчиво-сладък " излаз, където специфичният епизод ще бъде два - дръжка сред Карла и Питър.

Говорейки за снимането на последните подиуми сред Карла и Питър, 50-годишната Алисън, която е съществена част от калдъръма от 2006 година и има трогателен сюжет от 2024 година, който идва с идването на племенника на Карла Боби, сподели: „ Снимаме устойчиво дружно в продължение на два дни. Имаше доста да научим. Но също така беше необикновено, само че беше толкоз прочувствено, че нямах потребност от съчка за сълзи за тези подиуми.

“ Нямаше метод да знам какво ще се случи, тъй като всякога, когато го правехме, аз безусловно се изпълвах с страсти и започвах да рева по друго в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР