Звездата от Бриджит Джоунс Рене Зелуегър крои тайни планове да

...
Звездата от Бриджит Джоунс Рене Зелуегър крои тайни планове да
Коментари Харесай

Сгодена на 54: Рене Зелуегър вдига тайна сватба?

Звездата от Бриджит Джоунс Рене Зелуегър крои секрети проекти да се омъжи за повторно.

54-годишната холивудска актриса е споделила на близки другари, че тя и английският ѝ другар Ант Анстед, ще сключат брак откакто скрито са се сгодили.

През годините Рене стана известна като звездата, на която не ѝ върви в любовта. Според близки до актрисата тя счита, че най-сетне е намерила щастието си в лицето на Ант. Това ще е втори брак за нея. През 2005 година Зелуегър се омъжи за кънтри музиката Кени Чесни, само че двамата се разделиха единствено след 4 месеца.
                             

Близък до двойката разкри пред медиите: “Рене и Ант пазят проектите си необикновено поверителни, те не възнамеряват огромно обществено известие. Тя е казвала на вътрешния си кръг за организирането на сватбата им, всичко ще бъде доста непретенциозно. ”

Рене и телевизионният водещ Ант, който е бил женен два пъти преди и е татко на три деца, започнаха да се срещат през септември 2021 година

След края на брака си Рене имаше връзка с музиканта Дойл Брамхол II от 2012 до 2019 година

Преди това тя се наслаждаваше на романи със звездата от Hangover Брадли Купър, рокаджията от White Stripes Джак Уайт и комедийния артист Джим Кери, с който взе участие във кино лентата Me, Myself & Irene.



Неспособността на Рене да откри любовта провокира многочислени съпоставения с Бриджит Джоунс. Нейният облик е дело на Хелън Филдинг, която обрисува жена преследвана от несгоди в любовта.

Говорейки за това по какъв начин животът имитира изкуството, тя сподели: “Всички неща, които най-вече не бихте желали да имате общо с Бриджит, са нещата, с които намирам, че са ми най-близки. “
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР