Звездата от Big Brother Триш Балуса се разплака, докато критикуваше

...
Звездата от Big Brother Триш Балуса се разплака, докато критикуваше
Коментари Харесай

Звездата от Big Brother се разплака, докато критикува ITV за подписването на Гари Голдсмит за шоуто на знаменитости

Звездата от Big Brother Триш Балуса се разплака, до момента в който подлагаше на критика шефовете на ITV за прибавянето на чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит към състава на Celebrity Big Brother.

Добавянето на Гари към актьорския състав беше противоречив избор, защото той беше приет за отговорен за удара на четвъртата си брачна половинка Джули-Ан по време на разгулен спор през 2017 година Той призна за едно обвиняване в нахлуване посредством побой и получи 12-месечна социална поръчка с 20 рехабилитационни сесии.

Women's Aid излезе с изказване и изиска от ITV да обмисли по какъв начин " външният тип на Гари Голдсмит ще повлияе на дамите, които са претърпели домашно принуждение ". През първата си седмица в къщата на Big Brother той упрекна Меган Маркъл, че " основава драма " в кралското семейство.

Триш, която се появи в миналогодишния Big Brother, в това време беше неразрешена от второстепенното шоу онлайн Big Brother: Late & Live и финала, когато нейните предходни расистки и хомофобски туитове се появиха още веднъж. Появявайк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР