Звездата от Бързи и яростни“ Вин Дизел е обвинен в

...
Звездата от Бързи и яростни“ Вин Дизел е обвинен в
Коментари Харесай

Бившата асистентка на Вин Дизел Аста Йонасон съди звездата от „Бързи и яростни“ за „сексуално насилие“, твърдейки, че е била „ужасена“

Звездата от „ Бързи и гневни “ Вин Дизел е упрекнат в полово принуждение от някогашния си помощник, съгласно бомба подаване.

Предполагаемата среща е станала в курорта St. Regis в Атланта през 2010 година, до момента в който Дизел е снимал Fast 5, съгласно делото, заведено в Лос Анджелис от някогашната асистентка на артиста Аста Йонасон.

Йонасон твърди, че е имала задача да изведе Дизел от хотела му, с цел да избегне фотографи, само че твърди, че артистът я е нападнал полово в жилището си, съгласно костюма.

Твърди се, че Дизел " сграбчи китките на госпожа Йонасон, по една с всяка от ръцете си, и я издърпа на леглото ", гласи документът, получен от Vanity Fair.

Бившата асистентка сподели, че по-късно е помолила Дизел да спре това, което прави, и бързо е избягала от леглото, преди да се насочи към вратата на жилището и да помоли артиста да си тръгне.

В исковата молба се споделя, че Дизел още веднъж се е доближил до Йонасон през вратата, целувайки и поставяйки ръцете си на гърдите й, макар мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР