Звездата от Backstreet Boys Ник Картър се разплака по време

...
Звездата от Backstreet Boys Ник Картър се разплака по време
Коментари Харесай

След смъртта на брат си: Ник Картър от Backstreet Boys се разплака на сцената

Звездата от Backstreet Boys Ник Картър се разплака по време на концерт на групата в Лондон, състоял се ден след гибелта на брат му. Арън Картър бе открит мъртъв във ваната в дома си в Калифорния. Младият артист си отиде едвам на 34-годишна възраст.
Ник рухна прочувствено на концерта, част от международното турне на емблематичната мъжка тайфа. По време на осъществяването на песента „ Show me the meaning of being lonely ” 42-годишният артист се разплака и не съумя да продължи да пее. Мигновено получи поддръжка от приятелите си на сцената и почитателите в О2 Арена, предава Нова телевизия.
Ник и Арън бяха в обтегнати връзки в последните години. В покъртителен пост в обществените мрежи обаче изпълнителят от Backstreet Boys написа, че това нито за момент не е отслабило любовта към брат му.
„ Сърцето ми е разрушено! Въпреки че връзките ни бяха комплицирани, любовта ми към него в никакъв случай не е угасвала. Не стопирах да се надявам, че някой ден, по някакъв метод той ще тръгне по един по-добър път и ще откри помощта, от която по този начин обезверено се нуждаеше ”, написа Ник, часове откакто новината за гибелта на брат му обиколи света.
Друга негова обява, съпроводена със фотоси от фамилния списък, гласи: „ Понякога ни се желае да обвиним някого или нещо за наша загуба. Но истината е, че в тази ситуация зависимостите и менталните проблеми са същинските „ злодеи ”. Брат ми ще ми липсва повече, в сравнение с някой в миналото ще може да разбере. Обичам те, мое малко братче ”.
Сестрата близначка на Арън – Ейнджъл Конрад, също отдаде респект на починалия музикант с прочувствено обръщение и фотоси в профилa си в Instagram. „ Ще те нося в сърцето си до гибелта си ”, написа Ейнджъл.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР