Звездата от Backstreet Boys Ник Картър е обвинен в изнасилване

...
Звездата от Backstreet Boys Ник Картър е обвинен в изнасилване
Коментари Харесай

Обвиниха звезда от Backstreet Boys в изнасилване

Звездата от Backstreet Boys Ник Картър е упрекнат в обезчестяване на жена с увреждания. Предполагаемата жертва Шанън Рут твърди, че похищението против нея е осъществено през 2001 година след концерт на групата във Вашингтон.

На конференция, дамата, която към този момент е на 39 години, описа, че Ник в поканил в караваната си, до момента в който тя чакала на опашка за подписи. Тогава Рут била на 17. Тя страда от аутизъм и детска церебрална парализа. Казва обаче, че претърпяното принуждение ѝ е предизвикало повече душевен контузии, в сравнение с болесттите ѝ.

Рут споделя още, че по времето на хипотетичното посягане е била девствена. След като я поканил в караваната си, артистът я почерпил с „ червен коктейл ”, в който тя подозира, че имало и алкохол. След това я отвел в банята и я принудил да прави орална обич с него, а малко по-късно я изнасилил в спалнята си.

Жената признава, че повече от 20 години не е разказала за случилото се, тъй като Картър я заплашил, че ще съсипе живота ѝ и подчертал, че даже да проговори, никой няма да ѝ обърне внимание.  Сега обаче Рут решила да опише историята, с цел да „ защищити други девойки от Картър ”.

Адвокатът на звездата – Майкъл Холц, изрично отхвърли обвиняванията, написа Daily Mail. „ Тези изказвания са освен правно оскъдни, само че и безусловно погрешни ”, споделя бранителят. И прибавя, че от няколко години насам Рут е „ манипулирана да повдигне подправени обвинявания против Ник и във времето те неведнъж са се променяли ”.

„ Никой не трябва да бъде юридически на простак, обществено, пред медиите, до момента в който всичко това е режисирано от един опортюнистичен юрист ”, декларира още Холц.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР