Звездата от Back to Black Джак О'Конъл казва, че бащата

...
Звездата от Back to Black Джак О'Конъл казва, че бащата
Коментари Харесай

Звездата от Back to Black защитава биографичния филм за Ейми Уайнхаус и казва, че бащата на певицата е „искал да го украси“

Звездата от Back to Black Джак О'Конъл споделя, че бащата на Ейми Уайнхаус Мич е желал да го унищожи, когато влезе в ролята й някогашен брачен партньор Блейк Фийлдър-Сивил.

Предстоящият биографичен филм излиза по-късно тази седмица и си навлече възмущението от другари на емблематичната певица, които разрушиха продукцията поради „ отвратителни “ изображения на зависимостта на звездата от опиати. Те също по този начин са гневни фрагменти от нейното заравяне, които ще бъдат употребявани след гибелта й преди 13 години. Ейми е изобразена от Мариса Абела, която оживява ранните й години и издигането й до международна популярност.

Критиците също споделят, че е било прекомерно рано да се направи филмът, само че защитаващите продуцентите, 33-годишният Джак попита какъв би бил „ допустимият период “ и споделя, че всички забъркани са били решени да оправят паметта на Ейми и нейната памет. Back To Black излиза на 12 април, като премиерата ще се състои в Лондон довечера.

„ Кажете го по този начин, в случай че се опитваме да я изобразим в някакв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР