Звездата от Анатомията на Грей Патрик Демпси беше избран за

...
Звездата от Анатомията на Грей Патрик Демпси беше избран за
Коментари Харесай

Кой го избра този? Чичката Патрик Демпси е Най-секси мъж за 2023 г.

Звездата от " Анатомията на Грей " Патрик Демпси беше определен за " най-сексапилния жив мъж " на списание " Пийпъл " за 2023 година 57-годишният артист заменя миналогодишния притежател на купата, звездата от " Капитан Америка " Крис Еванс.

„ Хубаво е да имам признанието и сигурно егото ми леко се подвигна, само че това ми дава опция да го употребявам за нещо позитивно “, сподели Демпси.

Демпси от дълго време е любимец на тв-зрителките на и над междинна възраст, откакто изигра неврохирурга Дерек Шепърд в „ Анатомията на Грей “.

Той има над 250 участия в хитовата здравна драма, като играе основен воин от 2005 до 2015 година Той се завърна като доктор Шепърд през 2019 година, преди да напусне сериала вечно.



Демпси взе участие и в блокбъстъра на Дисни от 2007 година, " Омагьосана ", и неговото продължение от 2022 година, " Разочарована ".

Той влиза в ролята на италианския водач от Формула 1 Пиеро Таруфи във кино лентата " Ферари " - биографичен филм за живота на създателя на автомобилния производител Енцо Ферари - който би трябвало да излезе идващия месец.

Демпси е женен за гримьорката и основателката на линия за хубост Джилиан Финк, от която има три деца, Талула, на 21 години, и 16-годишните близнаци Съливан и Дарби.

„ Те ще ми се подиграват, ще се заяждат с мен и ще измислят  причини да не бъда най-сексапилният мъж на света, което е добре, те ме поддържат млад “, каза той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР