Звездата от Аквамен Джейсън Момоа не се нуждае от тризъбец,

...
Звездата от Аквамен Джейсън Момоа не се нуждае от тризъбец,
Коментари Харесай

Хванаха Джейсън Момоа и Кейт Бекинсейл в опасна близост

Звездата от " Аквамен " Джейсън Момоа не се нуждае от тризъбец, с цел да се изяви в ролята на супергерой и в действителния живот.

На афтърпартито на Vanity Fair след премиите " Оскар " артистът беше сниман да предлага на Кейт Бекинсейл сакото си, с цел да се стопли колежката му.

" Двамата стояха на бара и разговаряха ", споделя извънредно за E! News вътрешен източник. " И двамата имаха усмивки на лицата си и бяха доста вглъбени в диалога си ".

И двете звезди " изглеждаха в действителност щастливи ", сподели източникът, като изясни, че са били видяни да флиртуват през цялата вечер.

Междувременно Джейсън, който източникът назовава " обществена пеперуда ", се забавлявал с доведената си щерка Зоуи Кравиц. През това време пък Кейт разговаряла с Рита Ора, Джесика Алба и Сиена Милър.

Флиртът на Джейсън и Кейт идва малко повече от два месеца, откакто артистът от " Дюн " и брачната половинка му Лиза Бонет оповестиха, че се разделят. Те сякаш си дадоха късмет още веднъж малко по-късно, само че нещата наподобява не са потръгнали.

" Всички ние усетихме напрежението и измененията на тези трансформиращи времена ", обявиха родителите на Лола, 14 година, и Накоа-Улф, 13 година, в взаимно изказване през януари. " Разгръща се гражданска война и нашето семейство не е изключение... усещаме и израстваме от настъпващите сеизмични промени ".

Добавяйки, че " поставят завършек на брака си ", Лиза и Джейсън обясниха, че ще не престават да се развиват като персони и дружно, тъй като могат да го вършат, до момента в който посред им към момента има достолепие и почтеност. Бившата двойка, която си сподели взаимно " Да " през 2017 година, означи, че " любовта сред нас продължава, развивайки се по способи, по които желае да бъде опозната и изживяна ".

Момоа остава непосредствен със фамилията, като по-рано този месец съобщи, че някогашният на Лиза - Лени Кравиц, е неговият " Брат за цялостен живот ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР