Звездата от 80-те години на миналия век крее в панагюрското

...
Звездата от 80-те години на миналия век крее в панагюрското
Коментари Харесай

Един от символите на родното кино гасне забравен на село

Звездата от 80-те години на предишния век крее в панагюрското село Оборище в дребна селска къща, не контактува с никого.
Казват, че е доста измършавял, тежал не повече от 60 кг. Видът му бил напряко плашещ, нямал съвсем никаква коса. Затова не желал да се демонстрира обществено. Актьорът, по който въздишаха хиляди ученички води тежка борба с рака.

„ Оставете ме, не съм звезда, не вземам участие в никакви риалита, нямам какво да ви кажа. Кой ме помни мен, а и има ли смисъл да ме помни? ” С тези думи Иванов отклонява поканите да даде изявление, написа Пик.

Преди 7 години лекари откриха рак на устната празнина на Иван Иванов.Правят му куп интервенции, дори се пуска слух, че се е излекувал. Но преди няколко месеца подлата болест още веднъж се появила и той отново би трябвало да се лекува.

Актьорът обаче отхвърля да влезе в болница и се цери единствено с естествени илачи и билки. Старае се да не пада духом. Пише стихове, не желае да поддържа връзка с никого. В селото приказват, че от дълго време не са го виждали. Хората знаят, че е болен и се молят да оздравее.

Иванов си купува селска къща през 2005 година, от този момент се настанява трайно в Оборище. Съпругата му-актрисата Петя Стилянова пътува отвреме в точния момент до София, само че през уикендите и тя е тук.

Христо Стоичков е един от хората, които се грижат за артиста. Няколко пъти му е пращал пари и е негов същински обожател. Затова и Иванов бе измежду поканените посетители на бенефса на Стоичков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР