Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Коментари Харесай

Кобрата преди битката с Джошуа: Отиваме да мачкаме! |

Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев разгласи, че се усеща чудесно и, че е подготвен за борбата за Антъни Джошуа на 12 декември.

" Чувствам се съвършено. Смятам, че съм подготвен. Лично аз считам, че съм подготвен и отиваме да мачкаме. Подготвен съм доста добре и безусловно вярно. Какво ще се случи на самия мач – не мога да кажа. Отивам, с цел да надвивам ", показа Кобрата пред Нова ТВ.

" Подготвихме се вярно и доста добре. Не се знае какво ще се случи на дуела. Имах доста спаринг сътрудници, с които направих положителни мачове.

Ули Вегнер е човек с опит, който доста си схваща от работата. Той усеща работата, тъй като това е спорт, който не може единствено да натиска и да дава газ. На всичко заложихме през месеците и в края направихме спарингите, което си е по учебник “, приключи Пулев.

Задължителният кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF) ще се бие с настоящия международен първенец в тежка категория във версиите IBF, WBA и WBO на 12 декември пред 1000 фенове в Лондон в зала " Уембли Арина ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР