Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели пред bTV, че

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели пред bTV, че
Коментари Харесай

Кубрат: Не им отърва, защото в България шансът да загубят е много голям

 Джарел Милър се дърпа от пердах с Кубрат в България  Кубрат Пулев и Джарел Милър се изправят един против различен на 1 септември в София
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев показа пред bTV, че неговите противници отхвърлят да дойдат в София, тъй като знаят, че шансът да изгубят тук е доста огромен.

Припомняме, че предишния месец Дилиън Уайт се отхвърли от към този момент уречен дуел с претекста, че не желае да се боксира в България. Сега същото е на път да стори и Джарел Милър, като за този мач даже има и съответна дата и място - 1 септември в " Арена Армеец ".

" Не им отърва, тъй като знаят, че тук шансът да изгубят е доста, доста огромен. Изобщо не им е огромен шансът и по тази причина се отхвърлят. Всичко е въпрос на сделки, на ползи.

Когато става въпрос за доста пари, когато става въпрос за разнообразни ползи, е обикновено да лавират и да гледат да избягат от подобен мач. Аз мисля, че в случай че Милър се откаже, отиваме на вид за октомври.

Вероятно тогава ще се изправя против Хюи Фюри. Ето, разгласявам - идващият ми мач ще е в средата на октомври, в " Арена Армеец ", сподели Пулев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР