Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев ще се изправи днес

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев ще се изправи днес
Коментари Харесай

Битката между Кубрат Пулев и Джени Суши e тази вечер

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев ще се изправи през днешния ден в хотел " Милейниъм Едишън " в Лос Анжелис пред Атлетическата комисия на щата Калифорния, която ще взема решение бъдещето на боксьора.

Сградата, която е на съвсем един век, ще приюти днешното чуване на българина за " Целувкагейт ". Кобрата целуна репортерката Джени Суши след успеха си над Богдан Дину в Калифорния, което провокира голям скандал. Американката се оплака от полово принуждение, а лицензът на Кубрат беше лишен.
 Кобрата надъха ЦСКА в битката за купата
Сега на делото се чака да участва самата Суши. Разискването по абсурда с репортерката ще бъде първо в програмата на Атлетическата комисия. Очаква се разпитът на настоящите лица да стартира в 10:00 часа сутринта локално време, което е 20:00 българско.

Веднага след това Пулев ще дава отговор на въпроси по втория иск. Той е на Богдан Дину, който има искания за потребление на нечисти удари от Кобрата. Румънският боксьор желае смяна на резултата в мача.

Седем са членовете на комисията, които ще преглеждат исковете. Две от тях са дами. Очаква се тъкмо те да пържат на муден огън българина поради целувката по устните на Джени Суши.

След разпита на всички страни и привеждане на доказателства комисията ще се събере на закрито съвещание, където ще бъде гласувано вероятно наказване или цялостно оправдаване на Пулев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР