Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев се завърна в България,

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев се завърна в България,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев е готов да се бие с всеки


Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев се завърна в България, откакто пътува със своя брат Тервел за мача му в Берлин и съобщи пред медиите на летище София, че най-вероятно идващият му мач ще бъде също в Германия, макар че разновидността да е в Съединени американски щати към момента не е изнемощял на 100%.

" Аз не бързам. Предвид травмата считам, че към този момент отшумява изцяло и всичко е наред. Сега към този момент стартирам здрави тренировки може би в Германия и ще забележим, тъй като желаят идващият ми мач да е там. Говорихме и с треньора и ще забележим... Говорим за края на май, началото на юни. Все още не отпадат Съединените щати, само че ще забележим. До 10 дни може би ще стане ясно. Съперникът зависи от федерацията WBA, каквото решат те. Аз съм подготвен да се удрям с всеки ", сподели Пулев.

Пулев отхвърли слуховете, че промоутърската му организация " Зеуерланд " е пред банкрут. Промените в нея са по-скоро тип преструктуриране, каквото изисква професионалния спорт.

" По целия свят се работи по този метод и те желаят да се преструктурират, с цел да работят по този начин. До в този момент те бяха промоутър и се тренираше като тим, което не е вярно. Това е професионален спорт, който има 1 състезател и цялостен екип към него, а не 10 спортиста и 3-ма треньори. Не става по този начин! Трябва си специфична подготовка, за всеки един съперник, всичко би трябвало да бъде друго, професионално и на равнище ", сподели Кобрата.

Той ще продължи работата си с Ули Вегнер до края на 2018 година, до когато е и договорът му, а по-късно ще води договаряния за продължение на професионалните им връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР