Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев е сред желаните следващи

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев е сред желаните следващи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев е сред най-желаните съперници от ямайски боксоьр

 Кубрат Пулев е подготвен да се бие с всеки  Кубрат Пулев: Патриотичният дух е едно изцяло образование
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев е измежду мечтаните последващи противници на Дилиън Уайт. Това съобщи 30-годишният ямаец в формалния си профил в обществената мрежа Туитър.

Уайт, който при започване на месеца бе длъжен от Международната боксова федерация (IBF) да се качи на кръга против българина, с цел да бъде избран кандидат за купата в тежка категория, която държи Антъни Джашуа, уточни имената на няколко боксьори, които желае да срещне през идната година.



" Искам да се удрям с най-малко двама от тези в идващите 12 месеца: Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа, Тайсън Фюри, Александър Поветкин, Кубрат Пулев и Джоузеф Паркър ", написа Уайт (23 победи, 1 загуба). След това добави със императивен звук съм промоутъра си Еди Хърн: " Уреди го! ". 

Уайт и Пулев към момента не са декларирали публично, че ще се изправят един против различен. Ямаецът показа, че избира непосредствено да се изправи против първенеца Антъни Джошуа. Именно британецът е единственият, който му е нанасял загуба.

Кубрат към този момент бе в ролята на формален кандидат за поясите на Джошуа през 2017 година Дни преди уговорената среща в Кардиф обаче, той получи травма и се отхвърли от опцията да се качи на кръга.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР