Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев беше специален гост на

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев беше специален гост на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Бях вратар в ЦСКА като малък, не мога да кажа прогноза за дербито

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев беше специфичен посетител на " Армейския следобяд " преди мача на ЦСКА с Левски Левски. Кобрата раздаде подписи и се снима с последователите на " алените " в продължение на към час.

" Уникални хора, виждате пристрастеността, която е неугасваща. За мен не съставлява никаква компликация да дойда до тук. На хората ще им даде мотивация и мощ. Радвам се, мен ме зарежда.

И във футбола има доста травми. Често играем футбол. Едни от най-големите травми в бокса ги има и във футбол. Късат се връзки и по този начин нататък. Бях вратар в ЦСКА като дребен, само че нямаше кой да ме стимулира, да ме насочва натам, да се зад мен, на татко ми пристрастеността беше бокса и го съобщи на мен и брат ми. Много положителни футболисти сме, играли сме футбол. Стигало се е до съществени саморазправи. Никой не ме е поканил на мача, само че ще го виждам. По принцип футбол не виждам, не съм огромен ентусиаст и нямам користолюбие. За мен в сърцето е българският народен тим. На тоя стадий не се показва добре, само че имам вяра, че футболът в България ще добие едно по-добро равнище.

Прогноза не мога да кажа. Спорт е и всичко може да стане. Не съм осведомен, има толкоз доста почитатели, които схващат от футбол. Не съм толкоз разпален по футбол. Запален съм да го играя, само че не съм осведомен.

Важно е хората да се допират до огромните имена на спорта, дава им мотивация и обич към спорта. Може да има закачки, само че не би трябвало да се стига до огромни конфликти, не е ок. Трябва и самите почитатели да го знаят.

Виждате, че множеството тук са под еуфория. Наближава мача и еуфорията се подвига. Има такива моменти, само че не е ок, изключително почитатели на един и същи клуб. Дори да са разнообразни, не е добре. Всички сме българи, не можем да се разделяме по този метод. Не би трябвало да се ненавижда другия.

Да се надяваме, в края на годината да направя един мач в Щатите, ще забележим против кого. Номер 7 съм в света. Да се надяваме, че ще е някой от тези шест топ имена. Мачът против Чисора не беше елементарен, той колкото да го изкара. Не вярваше в своята победа, беше изненада, получи се един неповторим мач. Ако желае, може да даде реванш, само че надали. Знае защо става въпрос. Вътрешно боксьорите се усещат и си знаят, 12 рунда е една сериозна борба, минава се през катарзиси. Психиката на индивида го кара в един миг да мисли да се отхвърля, в другия миг си мисли, че ще победи. Това са съществени премеждия.

Усик и Фюри са доста положителни, международни първенци. Нищо не може да се каже, както може Усик да победи, по този начин и Фюри. Мисля си, че Усик ще бъде по-подготвен ", сподели Пулев пред медиите след края на " Армейския следобяд ".
 Кръстаич: Ставам и лягам с мисълта за България! На всички е ясно, че ЦСКА е най-големият клуб в страната
Кръстаич: Ставам и лягам с мисълта за България! На всички е ясно, че ЦСКА е най-големият клуб в страната

Вижте какво сподели националният селекционер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР