Звездата ни в профибокса Кубрат Пулен - Кобрата е прекратил

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулен - Кобрата е прекратил
Коментари Харесай

Кобрата прекратил договора със Зауерланд

 Кубрат Пулев ще се бие с Хюи Фюри на 27 октомври
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулен - Кобрата е прекратил контракта си с немските промоутъри от " Зауерланд ". Това разкрива персонално той пред " 168 часа ".

" Случи се преди 10 дни, поради предварителното преустановяване им платихме 150 000 $. Ще останем в положителни връзки и ще работим взаимно, само че нещата не вървят.

Гоним разнообразни ползи и имаме друга идеология. Смятам, че всеки би трябвало да следва своите цели по своя метод, което е добре за всички страни. И аз си платих за това ", споделя Кобрата, който споделя, че за него парите са значими, само че не са всичко на този свят.

" Всички сме краткотрайно на този свят. Баща ми ни е учил да сме почтени, честни и да оказваме помощ. Не споделям, че съм образец, просто това ме води в живота ", добавя Пулев, който е оптимист са идния в София мач с Хюи Фюри.

" У дома и стените оказват помощ. Всичко е на твоя страна. Това, че мачът ще дефинира кандидата за международната купа във версия IBF, го прави още по-ценен и забавен и стимулира още повече Фюри, който получава късмет зда се потвърди. Мисля, че мачът ще е яростен и непредсказуем ", споделя още българинът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР