Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев отговори задочно на

...
Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев отговори задочно на
Коментари Харесай

Кобрата към Джошуа: Никога не съм бил лигльо, даже напротив!


Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев отговори задочно на рецензиите на международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа.

Преди два дни непобеденият британец изрече мнение, че мачът му против Кобрата не е трябвало да се отсрочва. Двамата трябваше да се изправят един против различен на 28 октомври в Кардиф, само че тежка травма принуди Пулев да се отдръпна, а на негово място ще излезе Карлос Такам.

Ето какво написа Кобрата по отношение на думите на Джошуа, че не е трябвало да се отхвърля след контузията.

" Здравейте, другари!

В последните дни чух и прочетох рецензии по собствен адрес, в това число и от Антъни Джошуа. Едва ли не, че травмата ми е дреболия и че отказването ми от борбата за международната купа в Кардиф е моя волност.

Всяка травма е безусловно друга и не може да се съпоставя, още повече с травмата на различен човек. Никога не съм бил глезльо. Даже в противен случай. Смятам, че държа доста на болежка и сигурно повече пъти от Джошуа съм играл с най-различни травми и здравословни проблеми.

За мача против Кевин Джонсън упражнявах от самото начало с мъчителна травма на петата, която ми беше лимитирала придвижванията, само че не съм и гъкнал.

Срещу Дерек Чисора, в седмицата преди мача, бях зле, с висока температура, само че не отложихме дуела, макар, че 4 дни преди да изляза на кръга, треньорът ме попита, дали не желая да го отложим.

Казах: “Абсурд, ще се оправя! ”

Травмата сега не ми разрешава да се приготвя пълноценно, камо ли да стъпя на кръга по този метод. Това е травма, която може да докара до доста съществени затруднения.

Разбирам, че всеки желае да му е елементарно, само че аз няма да дава тази опция.

Напротив!

Знам, че рано или късно, пътищата ни ще се пресекат още веднъж и тогава ще бъда здрав и добре квалифициран и ще изляза, с цел да надвивам! ", написа Пулев в профила си във Facebook.

Българинът се прибра у нас преди ден, като този път липсваха нормалните при завръщането му след дуел посрещачи. За завръщането му стана ясно от фотография във Facebook на девойки от тим по сумо, които използваха опцията да се щракнат за спомен с Пулев.



Яж, тренирай и чети като Кобрата https://t.co/M82T0ZU1rL
— Списание SainsBeauty (@SainsBeauty) August 12, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР