Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев може да получи

...
Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев може да получи
Коментари Харесай

Пулев среща пуерториканец в Чикаго


Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев може да получи късмет да се боксира за международна купа още при започване на идната година.

Това разкри президентът на Hitz Boxing Боби Хиц, който договаря за мач в Чикаго сред Кобрата и пуерториканеца Фрес Окендо за вакантната " постоянна " купа на WBA в тежка категория.

" Да, мога да потвърдя, че с моите сътрудници от Square Ring Promotions, компанията на Рой Джоунс-младши, който е ко-промоутър на Окендо, сме разговаряли с сътрудниците на Кубрат Пулев от Зауерланд за организирането на среща сред двамата тук в Чикаго някъде при започване на 2018 година ", съобщи Хиц пред boxingscene.com, представен от Спортал.

В Чикаго има огромни общности от пуерториканци и българи и по тази причина има смисъл тази борба да се направи тук.

Последният мач за купата в тежка категория на WBA, която се организира в града, беше сред Майк Уейвър и Джеймс Тилис през 1981 година и мисля, че би било отлично Пулев и Окендо да се бият в същата зала - Allstate Arena. Надявам се да успеем да го организираме дружно ", добави Фиц.

Самият Пулев съобщи преди ден, че идващият му мач най-вероятна ще е в Чикаго при започване на годината, а Хиц единствено удостовери това, което Пулев загатна.

По принцип Кобрата трябваше да се бие за четири от поясите на следващия ден вечер в Кардиф против носителя на трофеите Антъни Джошуа, само че травма го отхвърли в последния миг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР