Звездата на Ювентус Пауло Дибала се завърна победоносно на терена

...
Звездата на Ювентус Пауло Дибала се завърна победоносно на терена
Коментари Харесай

"Ювентус" победи "Лацио" като гост с гол в 93-ата минута

Звездата на " Ювентус " Пауло Дибала се завърна победоносно на терена и донесе три точки на тима си при тежкото посещение на " Лацио ". Без да свети аржентинецът реши дуела с едно отиграване в 93-ата минута.

Дибала не беше играл 56 дни поради травма, само че донесе доста скъп триумф на " бианконерите ".

Срещата на " Олимпико " сред втория и третия в подреждането не оправда упованията за забавен конфликт, а даже в противен случай – беше доста скучна. Шампионът на Италия като че ли мислеше повече за реванша с " Тотнъм " в Шампионската лига и не даде всичко от себе си.

В постоянните 90 минути " Ювентус " не съумя да насочи нито един прецизен удар, само че го направи в продължението, с цел да стигне до трите точки.

Fischio finale all`Olimpico: vittoria e tre punti per la @juventusfc grazie al gol di @PauDybala_JR! #LazioJuve termina 0-1! #SerieATIMpic.twitter.com/cmgAV2xgwY
— Serie A TIM (@SerieA_TIM) March 3, 2018

Масимилиано Алегри направи доста промени в отбора си, пазейки съществени играчи за срещата на " Уембли " с " Тотнъм " в сряда. Алекс Сандро, Джорджо Киелини и Клаудио Маркизио останаха на пейката.

" Лацио " беше по-острият тим и още в 23-ата минута можеше да открие, само че ударът на Чиро Имобиле беше избавен от Джанлуиджи Буфон. Седем минути по-късно " Ювентус " вкара, само че попадение беше анулирано поради нарушаване в офанзива на Щефан Лихтщайнер.

През втората част срещата беше извънредно скучна. По-опитният отбор на " бианконерите " държеше топката и игра, с цел да не получи гол, искайки просто да преодолее срещата с минимални старания. " Лацио " пък не стигна до нито един удар за вторите 45 минути.

Всичко отиваше към нулево тъждество, когато Дибала избухна в 93-ата минута. Той финтира бранител в небесносиньо и преодоля Стракоша.

С деветата си поредна победа " Ювентус " се приближи единствено на точка зад водача " Наполи ", който играе по-късно вечерта с " Рома ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР