Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо заяви, че вече се чувства

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо заяви, че вече се чувства
Коментари Харесай

Коляното вече не ме мъчи, доволен е Кристиано

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо съобщи, че към този момент се усеща в добра форма, а представянето му против Сампдория го потвърди. Португалецът означи впечатляващ гол за успеха с 2:1 в Генуа, откакто скочи на 71 см над земята. Той към този момент има попадения в пет следващи мача на Юве и не скри задоволството си от този факт.

“Не знаех, че съм скочил толкоз високо. Радвам се за успеха, тъй като мачът беше сложен, а Сампдория игра добре. Ние бяхме на равнище като тим. Щастлив съм, че с гола си помогнах за трите точки. Имах проблеми с коляното в продължение на месец, само че към този момент всичко е наред и съм добре физически. Целта ми е да съм потребен за отбора и да печелим трофеи”, показа Роналдо.

Air @Cristiano.

Unbelievable. pic.twitter.com/NLZyg85Aox
— SPORF (@Sporf) 18 декември 2019 година Той ще има опция да добави още едно отличие в сбирката си след броени дни, когато Ювентус излиза против Лацио във финала за Суперкупата на Италия. Неотдавна точно “бинакочелестите” нанесоха единствената загуба от началото на сезона на италианския хегемон.

“В един край възможностите са 50:50. Лацио е доста мощен тим, само че ние сме сигурни в победата”, съобщи португалският ас. Серия А 17 кръг, сряда 18 декември  Сампдория 1:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР