Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо сам направи оценка на изминалия

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо сам направи оценка на изминалия
Коментари Харесай

Кристиано: Това бе незабравим сезон

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо самичък направи оценка на миналия сезон. 34-годишният португалец означи 28 гола за “бианконерите”, като оказа помощ на тима да завоюва купата в Серия “А” и Суперкупата на Италия. Освен това той бе избран за Най-полезен състезател в италианското състезание.

Погледнато от различен ъгъл обаче ситуацията не е чак толкоз розово. Това е най-малкият голов актив за Роналдо в последните 10 сезона, а също така той не съумя да завоюва Шампионската лига, каквато бе огромната цел за него и за клуба.

Въпреки всичко Кристиано е удовлетворен от себе си и дефинира сезона като “незабравим”, като изброи всичките си достижения в пост в Инстаграм.

“Какъв паметен сезон! Ново предизвикателство, великански клуб, трогателен град, счупени върхове и три нови оценки! Искам да благодаря на всички в Ювентус за невероятния метод, по който бях признат в Италия! Вие сте съществена част от нашите победи! Благодаря на всички мои почитатели по света и изключително на тези в Португалия, които ни помогнаха да реализираме следващ огромен триумф с националния тим! Вие постоянно ще имате особено място в моето сърце! В персонален проект в никакъв случай няма да не помни страхотните моменти и постигнатите върхове през 2019 година:

- Спечелването на Суперкупата на Италия

- Спечелването на купата в Серия “А” и обяването ми за най-хубав състезател с 21 гола

- Триумфът в Лигата на нациите, където означих хеттрик

- Станах първият футболист със 100 победи и 125 гола в Шампионската лига

- Станах първият футболист с 10 трофея в шампионати на УЕФА

- Станах първият футболист, отбелязал гол във всички огромни шампионати: Световно състезание, Европейско състезание, Купа на конфедерациите и Лига на нациите

- Станах първият футболист, взел участие на 10 следващи огромни шампионата с националния тим от 2004 до 2019 година

Ще се забележим скоро! Заедно ще се опитаме да покорим нови огромни върхове! Разчитам ва вас!”, написа Роналдо.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР