Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо няма да се върне в

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо няма да се върне в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо няма да се завърне в Спортинг Лисабон

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо няма да се върне в Спортинг (Лисабон) след края на сезона. Това съобщи неговият сътрудник Жорже Мендеш, като по този метод охлади ентусиазма измежду почитателите на " лъвовете ".

Спортинг стана първенец за първи път от 19 години и се заприказва, че присъединяване на отбора в Шампионската лига може да изкуши Роналдо, изключително в случай че Юве остане отвън шампионата на богатите. Майката на нападателя - Долорес Авейро, пък сподели, че персонално, че се опита да убеди сина си още веднъж да облече зелено-белия екип.

" Кристиано е горделив с триумфа на Спортинг и го показва обществено. Но в този миг неговите проекти не включват завръщане в Португалия ", безапелационен беше Жорже Мендеш пред " Record ".

Роналдо е младеж на Спортинг и игра на " Жозе Алваладе " до 2003 година, когато мина в Манчестър Юнайтед. Той има контракт с Ювентус за още един сезон, само че напълно не е несъмнено, че ще го извърши. Голямата заплата на нападателя е проблем за " бианконерите ", а и самият той може да потърси ново предизвикателство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР