Звездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, е разговарял с треньора

...
Звездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, е разговарял с треньора
Коментари Харесай

Роналдо посочил 6 трансферни цели на Ювентус

Звездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, е разговарял с треньора на "бианконерите " Масимилиано Алегри за бъдещите прехвърляния на клуба през лятото, написа "Corrierе dello Sport ".

Според информациите португалецът е показал шест играчи, с които желае да играе през идващия сезон. Става дума за някогашните му сътрудници от Реал Мадрид - Иско Аларкон и Рафаел Варан, младата вяра на Бенфика - Жоао Феликс, нападателя на Фиорентина - Федерико Киеза, бранителя на Рома - Костас Манолас, и халфа на Лион - Танги Ндомбеле.

Лошият сезон на Иско в Реал разбуни духове на "Бернабеу " за негов летен трансфер. Рафаел Варан пък самичък съобщи, че не желае да продължа с "белия " клуб.

Федерико Киеза по всяка възможност ще напусне Флоренция през лятото след три мощни сезона с Фиорентина.

Жоао Феликс е едно от най-актуалните имена в международния футбол. Той се трансформира в най-младия състезател, осъществил хеттрик в шампионата Лига Европа (при триумфа с 4:2 над Айнтрахт Франкфурт). Според медиите в Италия Ювентус към този момент е предложил 75 млн. евро за играча, само че от Бенфика са съгласни на разлъка единствено против сумата от откупната му уговорка - 120 млн. евро.

Танги Ндомбеле пък съумя да впечатли през този сезон с екипа на Лион (2 гола и 6 асистенции във всички турнири).

Ювентус ще да бъде деен на пазара, както във входящите, по този начин и в изходящите покупко-продажби. Най-горещото име, което се чака да се насочи към изхода е Пауло Дибала.

Клубът не съумя да реализира огромната си цел през този сезон - продобиване на Шампионската лига, откакто отпадна в 1/4-финалите от Аякс.

Именно Роналдо пък бе определеният от семейство Аниели да донесе славата в Европа. Въпреки двата си гола против Аякс (по един в двата мача), фантазиите на торинци бяха счупени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР