Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе гневен след като бе

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе гневен след като бе
Коментари Харесай

Роналдо гневен от смяната, напусна стадиона преди края на мача с Милан


Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе ядосан откакто бе сменен за повторно в границите на една седмица. 34-годишният нападател напусна терена още в 55-ата минута на дербито против Милан, а на негово място се появи Пауло Дибала, който след това донесе успеха на “Старата госпожа” (1:0). Португалецът обаче не одобри добре решението на треньора Маурицио Сари и непосредствено пое към съблекалните след промяната, а след това си потегли от стадиона няколко минути преди края на срещата.

Роналдо бе сменен и в срещата с Локомотив (Москва) (2:1) в Шампионската лига през седмицата. Тогава треньорът Сари изясни, че повода е травма, която мъчи футболиста. Става дума за проблем в коляното, който кара португалеца да трансформира метода си на бягане и да натоварва повече бедрените си мускули.

Все още не е ясна повода за промяната в мача с Милан, само че нищо чудно да става въпрос за същия проблем. Възможно е обаче това да е и треньорско решение, защото Роналдо не бе на познатото равнище против “росонерите”.
Серия А 13 кръг, събота 23 ноември  Милан 19:00  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР