Звездата на Ювентус Кистиано Роналдо е потвърдил пред ръководството на

...
Звездата на Ювентус Кистиано Роналдо е потвърдил пред ръководството на
Коментари Харесай

В Италия сигурни: Роналдо обявил, че остава в Ювентус

Звездата на Ювентус Кистиано Роналдо е удостоверил пред управлението на отбора, че остава в клуба, твърди „ Gazzetta dello Sport”. Както е известно, договорът на португалеца с торинци изтича през юни 2022 година и след края на предишния сезон се появиха информации, че Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед имат интерес към него.

Сега обаче по всичко проличава, че ибериецът ще остане на „ Алианц Стейдиъм “, като годишната заплата от 31 милиона евро на Кристиано е проблем за кандидат-купувачите.

Ювентус към момента не е получавал публични предложения за 36-годишния деец, а самият футболист към този момент е уведомил управлението на „ бианконерите “, че ще се включи в предсезонната подготовка на отбора на 25 юли. В момента Роналдо е във почивка, а Масимиално Алегри преди броени дни стартира втория си интервал като треньор на Ювентус.

„ Gazzetta dello Sport “ в този момент написа, че мениджърът на Кристиано Жорже Мендеш се пробва да убеди управлението на Юве да продължи договора на Роналдо с още една година, само че това към момента не е било обсъждано. Очаква се договарянията да стартират, когато президентът на Ювентус Андреа Аниели се върне от своята почивка.

Ronaldo alla Juve: arrivo e resto. Per vincere
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР