Звездата на YouTube зад Rate My Takeaway е на национална

...
Звездата на YouTube зад Rate My Takeaway е на национална
Коментари Харесай

Звездата на YouTube Rate My Takeaway назова любимото си чипи в Обединеното кралство

Звездата на YouTube зад Rate My Takeaway е на национална задача, пробвайки цялостен набор от лакомства за храна за у дома.

Дани Малин, човек с неутолим вкус, събра цели 700 000 почитатели и 560 видеоклипа зад тила си. Whiteheads в Hornsea, Източен Йоркшир, е чипи, което завоюва купата на най-хубавото в Обединеното кралство. Но въпросът на устните на всички е - ще завоюва ли стремежи палец нагоре от Rate My Takeaway?

Въоръжен с поръчка от риба, чипс, банички от култивиран чай и лук, къс с пиле и гъби, плюс селекция от страни, Дани сложи своята емблематична маса и столове извън, нетърпеливо очаквайки своя празник, до момента в който рибата цвърчи. Докато гледаше сметката, възлизаща на общо £19,20, той показа мислите си: „ От позиция на цената, не мисля, че е толкоз неприятно, с цел да бъда почтен с вас. Мисля, че имаме прилична храна там, [за] прилична малко Както споделих, цената на рибата и пържените картофи в наши дни може да скочи до 15 лири. Pattie на своя легион от почитатели. " Просто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР