Звездата на вярва, че представянето му в първия 1/8-финален мач

...
Звездата на вярва, че представянето му в първия 1/8-финален мач
Коментари Харесай

След демонстрацията на сила: Мбапе не затвори "вратата" към Мадрид

Звездата на има вяра, че представянето му в първия 1/8-финален мач против е потвърдило, че е предан на френския гранд, макар че за следващ път отхвърли да затвори " вратата " за възможен трансфер в испанския исполин през идното лято.
" Острието " на парижани насочи седем удара към вратата на Тибо Куртоа, завоюва , а в последните секунди на срещата означи победния гол, който даде нежен задатък на неговия тим преди реванша.
Запитан на конференция след дуела по какъв начин е съумял да се оправи с напрежението, подбудено от обстоятелството, че се е изправил против възможния си предстоящ тим, Мбапе сподели следното:
" Твърде доста въпроси се задават и прекалено много неща се споделят. Говорим за ПСЖ и Реал Мадрид, два велики клуба. Футболист съм на ПСЖ и постоянно съм доста благополучен. Преди мача споделих, че ще дам всичко от себе си и трябваше да го потвърдя с дейности. Тази вечер го направих, само че има и втори мач на " Сантяго Бернабеу " ".
" Искахме да сме подготвени за тези страхотни вечери в Шампионска лига. Мечтаем за такива представяния. Искахме да победим, подкрепяни от нашите почитатели ", сподели още Килиан Мбапе.
Запитан още веднъж за бъдещето си, нападателят на ПСЖ отсече: " Играя за един от най-хубавите тимове в света. Ще давам всичко от себе си до края на сезона и по-късно ще забележим... ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР