Звездата на Вихрен – Митко Атанасов Динев, по-известен и като

...
Звездата на Вихрен – Митко Атанасов Динев, по-известен и като
Коментари Харесай

Митко Удоджи: Има оферта за мен от елита, но няма да кажа от кой отбор

Звездата на Вихрен – Митко Атанасов Динев, по-известен и като Удоджи, показа изненадващо, че в санданския клуб е постъпило предложение за него от първокласен клуб от efbet Лига. Играчът с нигерийски корени и български паспорт не бе удовлетворен от загубата от Левски в шампионата за Купата, само че добави, че на младите момчета в клуба им е нужен опит, с цел да се показват по-успешно.

„ Паднахме, само че аз желая да спечелвам. На терена би трябвало война, аз ставам гладиатор. За мен голът няма чак такова значение, аз желая да си правя работата. Без аудитория няма футбол, би трябвало да има аудитория. За мен по тази причина падна българският футбол. Без псувни не може “.

„ Имаме качества, само че някои от играчите не са привикнали и бяха уплашени – камери, доста хора. Трябва опит. Следващият път ще се представим по-добре. За мен се отпуснахме, направихме неточности, мъчно можеха да ни бият, дори за мен не могат. Има оферта от А група, само че няма да кажа от кой тим. Аз се потвърждавам на терена, макар че съм на 36 “.

„ Правя си прически да се радват децата. Ние играем за децата, с цел да ги радваме “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР