Звездата на Великобритания Анди Мъри обяви, че няма да вземе

...
Звездата на Великобритания Анди Мъри обяви, че няма да вземе
Коментари Харесай

Великобритания без Анди Мъри срещу България

Звездата на Англия Анди Мъри разгласи, че няма да вземе присъединяване в първите два шампионата за сезона през 2020 година. Той ще пропусне АТР Cup и Australian Open.

Това е добра вест за България, защото нашият тим е в една група с Англия на ATP Cup. Турнирът ще се организира от 3 до 12 януари в Австралия и първият мач на нашия отбор е точно против британците. В нашата група “С” са още Молдова и Белгия. Напред ще продължат спечелилите в групите и най-хубавите два втори тима.

“Работих доста, с цел да съм подготвен да играя още веднъж на най-високо равнище, по тази причина съм отчаян, че няма да мога да играя в Австралия през януари. След тазгодишния Australian Open не бях сигурен дали ще мога още веднъж да играя тенис. Затова в този момент бях разчувствуван още веднъж да се завърна тук. Затова разочарованието е още по-голямо, че това няма да се случи. За страдание получих травма неотдавна и като защитна мярка ще би трябвало да се възстановя изцяло, преди да се завърна още веднъж на корта”, разгласи Мъри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР