Звездата на Уулвърхемптън Адама Траоре все още е в полезрението

...
Звездата на Уулвърхемптън Адама Траоре все още е в полезрението
Коментари Харесай

Траоре отново е в радара на Тотнъм

Звездата на Уулвърхемптън Адама Траоре към момента е в полезрението на Тотнъм, изключително в този момент като януарският трансферен прозорец е отворен. Испанският национал беше свързван с прекосяването в „ шпорите “ през лятото, само че в този момент още веднъж има сходни информации.

Уволнението на някогашния управител на Уулвс не е помрачило интереса на клуба към крилото, като старши треньорът Антонио Конте и шефът Фабио Паратичи са почитатели на играча.
На Траоре му остават още 18 месеца от сегашния му контракт с „ вълците “, като договарянията се проточват от предходната година, което значи, че клуба от „ Молиню “ може да бъде притиснати или самичък да изиска да го продаде, до момента в който може да вземе някаква сума за него.

Вълците действително имат единствено два прозореца, с цел да получат трансферна сума за 25-годишния футболист, в случай че не съумеят да се реализиран с него съглашение за удължение.

Фабрицио Романо разкри, че Траоре е едно от многото имена, следени от лондончани, защото Конте желае да укрепи тима си в опит да го класира за Шампионската лига през идващия сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР