Звездата на Уeлс Гарет Бейл ще бъде на линия за

...
Звездата на Уeлс Гарет Бейл ще бъде на линия за
Коментари Харесай

Звездата на Уeлс Гарет Бейл излиза срещу България, потвърди Райън Гигс

Звездата на Уeлс Гарет Бейл ще бъде на линия за домакинския мач с България, сподели селекционерът на “драконите” Райън Гигс. Двубоят ще се организира на 6 септември в Кардиф, като е част от шампионата Лига на нациите. Вчера в срещата сред Финландия и Уелс, извоювана от гостите с 1:0, Бейл беше изваден едвам след 45 минути игра, като даже потеглиха клюки, че се е контузил.

“Гарет е добре, с него няма проблем. Беше част от проекта той да играе единствено 45 минути или най-много час. Смених го, с цел да е пресен за мача в неделя”, изясни Гигс.

“Той е играчът, който е имал минимум тренировки. Затова знаехме, че ще му е трудно”, добави селекционерът.

Отсъствието на играчи, като Аарън Рамзи и Джо Алън принуди експерта още веднъж да употребява по-млади футболисти. Откакто пое националния отбор през 2018 година, Гигс е дал дебютен късмет на 18 играча.

“Беше мъчно, тъй като не доста от възпитаниците ми са записали минути в толкоз ранна фаза на сезона - оплака се легендата на Манчестър Юнайтед. - Доволен съм, че показахме централизация и предпочитание за победа. И това макар че съперниците ни бяха играли повече мачове и бяха в по-добра игрова форма”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР