Звездата на Уелс Гарет Бейл призна, че изпитва по-голяма тръпка,

...
Звездата на Уелс Гарет Бейл призна, че изпитва по-голяма тръпка,
Коментари Харесай

Бейл: Тръпката да играя за Уелс е по-голяма

Звездата на Уелс Гарет Бейл призна, че изпитва по-голяма тръпка, когато играе за националния си тим, в сравнение с за клубния си Реал Мадрид. Бързоногото крило попадна в състава на “драконите ” за решаващите квалификации за Евро 2020 с Унгария и Азербайджан, макар че е малтретиран от травми и не е играл за Кралския клуб от 5 октомври. Въпреки проблемите Бейл тренира пълноценно със съотборниците си в последните дни и ще бъде разполагаем на селекционера Райън Гигс за двата мача.

“Определено изпитвам по-голяма тръпка да играя за Уелс. С множеството от по-възрастните момчета сме дружно от юношеския тим до 17 години. Чувството е като че ли играеш със своите другари в парка в неделя. В Уелс приказвам личния си език и се усещам по-комфортно. Но това не трансформира дейностите ми на терена. Винаги давам 100 % от себе си на терена, без значение къде се намирам ”, разяснява 30-годишният футболист.

Другата добра вест за Гигс е, че той ще може да разчита на още една от огромните звезди на Уелс – Арън Рамзи. Халфът на Ювентус за последно е играл за страната си преди 12 месеца и не е взел участие в нито една подготовка за Евро 2020, само че е подготвен да помогне в решителните борби.

Уелс гостува на Азербайджан в събота и приема Унгария във вторник, като се нуждае от две победи, с цел да има шансове да се класира за Евро 2020. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР