Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов обяви, че само червеният картон

...
Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов обяви, че само червеният картон
Коментари Харесай

Звезда на ЦСКА-София с тежки обвинения към рефера, “играл” за Левски

Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов разгласи, че единствено аленият картон на Жеферсон е бил подобаващ в днешния мач против Лудогорец. Останалите картони са вдигнати, тъй като на рефера Станислав Тодоров “така му е казано на човека”.

В жълто бяха декорирани Манолев, Енрике, Бодуров и Каранга, а реферът спести втори жълт картон на последния, както и на Малинов.

От Лудогорец жълтия цвят видяха петима футболисти - Дяков, Марселиньо, Мисиджан, Кампаняро и Шверчок.

“Голът ми е прекрасен, само че резултатът не е добре. Не мога да кажа за какво загубихме. Останахме с човек по-малко и беше доста тежко. Много бягане. Нашари ни всички с картони за идващия мач. На Жеферсон не беше съзнателно - имаше си втори жълт и червен. За другите картони очевидно по този начин му е казано на човека”, сподели Десподов, който се закани, че макар триумфа на орлите с 3:2 и преднината им от шест точки пред алените, нищо не е завършило.

“Не мога да кажа, че е шампионски мач, тъй като има още 10 срещи. Много мъжки мач, вътре беше борба. Обаче тази борба не завършва през днешния ден. Само това ще кажа.

Ще се борим до дъно. Такъв ни е манталитетът. В сряда ще е много тежко. Не мислим, че ще е елементарно против Левски. Ще забележим.

Много нерви през днешния ден, на следващия ден почиваме. После ще приказваме, тъй като в този момент сме доста афектирани. Дано всичко да е наред с травмата и да мога да играя в сряда”, пожела си в умозаключение Десподов.

фотография: Емона Цовчева, Sportal.bg Първа лига 2 кръг, петък 6 април  Лудогорец 3:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР