Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов обяви, че искрено се надява

...
Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов обяви, че искрено се надява
Коментари Харесай

Десподов: Не е лъжа за никого, искрено се надявам ЦСКА да ме продаде

Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов разгласи, че откровено се надява алените да го продадат през зимния трансферен прозорец. Нападателят сподели това пред “Дарик”, където съобщи следното:

“И преди споделих, че не е неистина за никого, че към този момент ми се върти в главата и че самичък чувствам, че ми е моментът да изляза на открито и да се развъртвам. Оттам-нататък управлението ще реши, в случай че получат добра оферта, дали ще ме продадат, или не. Но аз откровено се надявам и вътре в мен стои откровената вяра това да се случи, тъй като желая да отида да се развъртвам на открито.”

" Тази 2018 година беше много добра за мен, вкарах много голове, направих много асистенции. Каквото се изискваше от моята позиция, съм дал 100%. Изпращам една добра година, уповавам се и отсега нататък да е по този начин. Няма нищо, което да я вгорчава”, добави Десподов.
" Работил съм с Люпко Петрович, бил ми е треньор в Литекс. Познавам го добре. Човек, който изгледа един мач на даден футболист, може да ти каже към този момент дали този състезател ще го бъде или няма да го бъде. Постигнал е доста в този живот, той ще помогне доста на ЦСКА, неговото идване е доста положително за ЦСКА.
Ще помогне доста и на треньора, и на управлението с опита си и ще даде максимума от себе си. Лично мое мнение е, че по-близкият до нас Купата на България, тъй като сега Лудогорец имат една преднина, която им дава успокоение. Те са добър тим, имат класни футболисти и ще създадат всичко допустимо да си запазят дистанцията. Но ние няма да се откажем от преследването на шампионата, тъй че ще се гоним до последно с тях и ще се види май месец какво е станало. Но мисля, че Купата е по-лесно достижима и по-лесният път за трофей ", добави Кирил Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР